Lacul Horgești

Lacul Horgești este situat în județul Bacău, drumurile de acces fiind foarte bune până pe malul lacului. Accesul pe lac se face direct din șosea.
 

Pentru cei care vin dinspre Bacău, urmați drumul național Bacău – Vaslui.  La ieșirea din Bacău spre Vaslui, după podul de la Siret, la prima intersecție se face la dreapta (DJ 252 A). La Buhoci, în centru, la intersecție, la monumentul eroilor, se face la stânga, apoi se urmează drumul prin pădure spre Bibirești, mergând drept înainte până la Horgești. Distanța de la Bacău la Horgești este de aproximativ 30km, pe un drum asfaltat foarte bun.

Pentru cei care vin dinspre București, urmati drumul european E85 până la Răcăciuni. La intrarea în Răcăciuni, faceți dreapta pe drumul județean DJ 252 spre Pâncești. Traversați barajul de la Răcăciuni și continuați drumul spre Pâncești si Parîncea. La Parîncea, în centrul localității, faceți stânga către Văleni și mai departe către Horgești. Distanța de la București la Horgești este de aproximativ 280km, pe un drum asfaltat foarte bun.

Lacul Horgești figurează pe aplicațiile de trafic cum ar fi Waze sau google maps.