Lacul Horgești

În fiecare an, deschidem rezervările pentru anul următor în decembrie. Solicitările trebuie trimise prin email pe adresa laculhorgesti@gmail.com până la sfârșitul lunii decembrie.

Vă rugăm să ne spuneți ce stand (sau standuri) doriți să rezervați și pentru ce date. Pentru a vă orienta asupra standurilor, vedeți harta lacului în imaginea alăturată.

Vă rugăm să menționați în emailurile trimise numele dvs complet și numărul de telefon la care vă putem contacta.

În ianuarie, procesăm solicitările trimise în cursul lunii decembrie și luăm legătura cu fiecare client pentru a confirma rezervările sau pentru a oferi date alternative dacă standurile solicitate nu sunt disponibile.

Din februarie, rezervările se pot face telefonic pentru tot restul anului. Persoana de contact pentru rezervări este Marius Chiper, telefon 0723 163 610.

Rezervările implică plata unui avans de 50% din costul partidei. Este posibilă și rezervarea integrală a lacului. În acest caz, avansul este de 100%.

Durata minimă a unei partide de pescuit la crap este de 48 de ore. Standurile dotate cu cabane pot fi rezervate doar împreună cu cabanele aferente.