Lacul Horgești

unul dintre cele mai importante lacuri cu exemplare de crap mare din Romania

De forma dreptunghiulara, cu o lungime de aproximativ 900m si o latime de pana la 350m in anumite zone, lacul are o suprafata totala de 54,7ha si adancimi de pana la 2,5m.

Populatia de crap mare de la Horgesti este reprezentata de aproximativ 380 de exemplare de minim 10kg.

Aproximativ 200 de exemplare de crap intre 15-25 kg / Aproximativ 180 de exemplare de crap intre 10-15 kg. 

Crapii cu greutati de 15-16kg se prind cu regularitate. Lacul este bogat in hrana naturala pentru crap, ceea ce asigura o crestere permanenta a pestilor. Trofeele lacului sunt crapii de peste 20kg, cei mai mari crapi inregistrati pana acum – intre care celebrul “Norocel” – ajungand la aproximativ 22.5kg

Sunt 16 standuri de pescuit pe malul paralel drumului judetean si 2 peninsule cu cate 2 standuri pe fiecare si 4 pontoane. Pentru pescarii in sistem Catch & Release, standurile de pescuit sunt amplasate pe malul de vest, intr-o zona cu acces direct din sosea. Zona este ingradita si pazita non-stop, oferind siguranta pescarilor. Vadurile sunt comode si bine delimitate, cu distante mari intre ele, in asa fel incat pescarii sa nu se incomodeze reciproc. Toate locurile de pescuit sunt echilibrate, fiecare dintre ele poate da rezultate excelente.

Pentru pescarii in sistem Catch & Release, standurile de pescuit sunt amplasate pe malul de vest, intr-o zona cu acces direct din sosea. Zona este ingradita si pazita non-stop, oferind siguranta pescarilor. Vadurile sunt comode si bine delimitate, cu distante mari intre ele, in asa fel incat pescarii sa nu se incomodeze reciproc. Toate locurile de pescuit sunt echilibrate, fiecare dintre ele poate da rezultate excelente.

Numarul total al standurilor disponibile pentru pescuitul in sistem Catch & Release este de 15 (cincisprezece). Va rugam sa ne contactati pentru rezervari.

Meet the team