Lacul Horgești

Fotografierea capturilor

La Horgești, fotografiem toți crapii mari, publicăm fotografiile pe canalele noastre de social media (Facebook, Instagram) și punem fotografiile cu capturi la dispoziția pescarilor. Fotografiile sunt marcate cu sigla lacului, numele pescarului, greutatea peștelui și data capturii. Fotografierea crapilor mari se face respectând cu strictețe toate regulile de protecție a peștelui și doar în prezența […]

La Horgești, fotografiem toți crapii mari, publicăm fotografiile pe canalele noastre de social media (Facebook, Instagram) și punem fotografiile cu capturi la dispoziția pescarilor. Fotografiile sunt marcate cu sigla lacului, numele pescarului, greutatea peștelui și data capturii.

Fotografierea crapilor mari se face respectând cu strictețe toate regulile de protecție a peștelui și doar în prezența unui administrator al lacului. Pentru noi, protecția crapilor este un aspect esențial.

Toți crapii mari, de minim 20kg, se pot fotografia doar în apă. Crapii mari pot fi extrem de sensibili, iar apa este cea mai bună “saltea de recepție” pentru protecția lor. Le recomandăm pescarilor să aibă la ei  un combinezon impermeabil pentru a putea intra în apă la ședința foto în orice condiții, indiferent de temperatura apei, atât ziua, cât și noaptea.

Crapii cu greutăți sub 20kg pot fi fotografiați pe mal, pe o saltea de recepție gonflabilă sau de tip cadă, bine matlasată. 

Ședința foto trebuie să se desfășoare precis și rapid, cu un stress cât mai mic pentru pește.