Lacul Horgești

Durata partidei

Durata minimă a unei partide de pescuit la crap la Horgești este de 48 de ore. Nu facem rezervări pentru perioade mai scurte. Partidele de 48 de ore sunt potrivite pentru pescarii care locuiesc aproape de lac sau pentru cei care cunosc bine lacul. De asemenea, partidele scurte pot fi utile pentru cei care au […]

Durata minimă a unei partide de pescuit la crap la Horgești este de 48 de ore. Nu facem rezervări pentru perioade mai scurte. Partidele de 48 de ore sunt potrivite pentru pescarii care locuiesc aproape de lac sau pentru cei care cunosc bine lacul.

De asemenea, partidele scurte pot fi utile pentru cei care au posibilitatea să valorifice perioadele cu vreme foarte favorabilă. Dacă urmează o perioadă de 24-48 de ore cu vânt puternic și ploaie, care poate aduce condiții optime de hrănire pentru crapi, un pescar care cunoaște lacul își poate face o rezervare de 48 de ore doar pentru perioada respectivă, cu șanse bune de reușită.

 

Pentru cei care nu cunosc suficient de bine lacul sau vin de la distanțe mari, sunt recomandate partidele de trei patru zile sau mai mult.

 

Horgești nu poate fi considerat un lac ușor. Este un lac de trofee, nu un lac de frecvență. Trăsăturile pot fi rare în unele zile, iar în altele pot lipsi complet, în funcție de diverși factori. Vremea joacă un rol important. Ca un pescar să găsească strategia cea mai potrivită și să beneficieze și de o perioadă de vreme favorabilă, poate fi nevoie de timp.

De aceea recomandăm partidele lungi, care în general tind să dea rezultate mai bune decât partidele scurte.